FCSB

Becali i-a bagat in sedinta pe jucatori

Gigi Becali s-a intalnit cu jucatorii Stelei pentru a discuta despre schimbarea antrenorului din Ghencea. Becali le-a cerut sprijin total pentru Edi Iordanescu si i-a amenintat cu echipa a doua pe cei care nu vor face acest lucru. Vezi aici ce le-a spus Becali jucatorilor.
Finantatorul Stelei si-a scurtat cu o zi vizita la Strasbourg pentru a fi aproape de echipa inaintea meciului cu Gaz Metan CFR Craiova. De la aeroport, Becali a mers direct catre stadion, pentru a sta de vorba cu jucatorii.

"Bai baieti, trecem printr-o stiuatie grea, dar vreau sa demonstrati ca aveti caracter si sa-l sustineti pe Edi. Vreau sa vad disciplina totala la echipa, cine nu asculta, trece la echipa a doua! Pana la urma, voi pierdeti pentru ca nu va luati banii", le-a spus Becali jucatorilor.

Patronul ros-albastrilor a tinut sa ii transmita si un mesaj de incurajare lui Edi Iordanescu. "Ai fost secund, ti s-a ivit o sansa si trebuie sa profiti de ea! Iti spun un singur lucru, doar cu disciplina de fier poti reusi sa te impui in fata jucatorilor. Cel mai mic compromis, daca l-ai facut, nu ai nici o sansa sa reusesti", a fost mesajul lui Becali.

De asemenea, Becali i-a promis lui Edi Iordanescu sustinere  totala pana la finalul campionatului in cazul in care va castiga urmatoarele patru meciuri.

Onlinesport


Becali i-a bagat in sedinta pe jucatori