FCSB

Trepadusii lui Becali l-au blocat pe MM. Se pregateste Narcis Raducan

Mihai Stoica nu va mai ajunge in cele din urma la Steaua. Bombardat cu telefoane din partea apropiatilor sai, Becali s-a hotarat sa renunte la aducerea lui MM pe postul de manager. Becali ar mai fi dispus sa ii ofere lui MM doar postul de team-manager, ocupat cu ceva timp in urma de Mache.
Anuntul posibilei reveniri a lui MM Stoica in Ghencea a aruncat in aer barurile si cafenelele frecventate de apropiatii lui Gigi Becali. Acestia au avut diverse clinciuri in trecut cu MM si nu doreau sa-l vada din nou la Steaua, astfel ca l-au asaltat pe Becali cu telefoane pentru a-l determina sa nu il aduca inapoi.

In cele din urma, Becali a cedat presiunilor si a anuntat ca MM Stoica nu va mai sosi la Steaua, deoarece apropiatii sai i-au cerut acest lucru.

"Nu pot sa ma pun contra apropiatilor mei pentru a fi de partea lui MM Stoica. Si, oricum, imi punea mie MM conditii vreodata?", a spus Becali.

Cei doi aveau programata joi o intalnire, insa deocamdata nu se stie daca aceasta va mai avea loc.

Odata cu renuntarea la MM Stoica, stelistii se gandesc sa ii propuna functia de director sportiv lui Narcis Raducan. "E un baiat mai modest, el nu ii pune conditii lui Becali", a adaugat patronul Stelei.

"Este o pozitie onoranta, dar nu pot sa ma aruncu cu capul inainte. Au fost doar discutii, nu am luat inca o decizie", a comentat Narcis Raducan.

Onlinesport


Trepadusii lui Becali l-au blocat pe MM. Se pregateste Narcis Raducan