FCSB

Surpriza la Steaua: Vine Zenga?

Cum Cosmin Olaroiu a refuzat oferta Stelei, iar Dan Petrescu nu a oferit un raspuns clar, Gigi Becali cauta in continuare o varianta pentru postul de antrenor principal. Cel mai recent nume aparut pe lista lui Becali este Walter Zenga, in prezent antrenor la Al-Nasr.
Walter Zenga a preluat din aceasta vara Al-Nasr, insa ar putea fi demis joi, in cazul in care nu va castiga in deplasarea de la Al-Quadisiya.

Al-Nasr are deja trei meciuri consecutive fara victorie, iar seicii nu mai au rabdare cu Zenga, echipa aflandu-se la 9 puncte in spatele liderului dupa doar sase etape.

Becali ar fi incantat in cazul in care Walter Zenga ar deveni liber si i-ar face o oferta. Zenga este singurul strain pe care Becali il vrea la echipa, deoarece a mai lucrat cu el si a pus serios umarul la castigarea unui campionat.

In plus, venirea lui Walter Zenga ar domoli spiritele printre suporterii care ar putea reinitia protestul dupa plecarea lui Ilie Dumitrescu.

In orice caz, venirea lui Walter Zenga nu se va produce in aceasta saptamana, Edi Iordanescu urmand sa pregateasca echipa la meciurile cu Gaz Metan CFR Craiova si Otelul Galati.

Onlinesport


Surpriza la Steaua: Vine Zenga?