FCSB

Dragomir: "Fac pariu ca Steaua va lua campionatul cu Edi Iordanescu"

Presedintele Ligii Profesioniste de Fotbal, Dumitru Dragomir, a facut un pariu interesant despre antrenorul interimar al Stelei, Edi Iordanescu.
"Fac pariu ca Steaua ia campionatul cu Edi Iordanescu pe banca. E baiat citit, umblat, a invatat de la ta'su! S-ar putea sa vrea sa il dea afara si sa nu poata din cauza rezultatelor si a spectatorilor! La ce lot are Steaua, nu are cum sa nu ia campionatul. Daca trece de hopul de la Gaz Metan CFR Craiova, va castiga zece meciuri la rand", a spus Dragomir la gsptv.

Totodata, Dragomir a mentionat ca jucatorii Stelei nu sunt afectati de schimbarile dese de antrenori din Ghencea. "Ii doare in in palarie pe ei de schimbarile de antrenori. Conteaza doar sa le dai banii la timp. Eu am auzit ca la Steaua sunt banii dati la timp", a adaugat Dragomir.

Seful Ligii a vorbit si despre posibila sosire a lui MM Stoica in functia de manager. "Daca il aduce pe MM Stoica, ia campionatul doi ani la rand. Ce daca s-au jignit, sunt barbati nu muieri. Mai iei si in gura in viata!", a comentat Dragomir.

Onlinesport


Dragomir: "Fac pariu ca Steaua va lua campionatul cu Edi Iordanescu"