FCSB

Dragomir da de pamant cu Steaua

Presedintele Ligii Profesioniste de Fotbal, Dumitru Dragomir, a criticat in termeni duri prestatia Stelei de pe Anfield, unde a pierdut cu 1-4 in fata lui Liverpool.
"Dupa parerea mea, Steaua nu a jucat nicio repriza bine. A fost greseala nenorocita a acelui fundas central. Au început cu doi fundasi drepta care se calcau în picioare. Jocul Stelei a fost o brambureala. Echipele mari sunt întotdeauna favorizate. Ca sa îi bati, trebuie sa joci foarte bine. Când faci 5-6 schimbari la fiecare meci, e greu sa faci o echipa. Steaua totusi a si jucat, dar rezultatul spune totul. Valoarea se vede la jocurile importante.

Tatarusanu nu a avut nicio vina la niciun gol. Nicolita e cel mai bun fundas dreapta din tara daca îl lasi sa joace. El nu mai poate juca decât fundas la Steaua. Si Latovlevici a jucat bine. Kapetanos e bun în gura portii, dar trebuie sa primeasca centrari si pentru asta îti trebuie mijlocasi tehnici", a spus Dragomir la sportro.

De altfel, seful Ligii a continuat pe un ton pesimist cand a venit vorba de sansele Stelei de calificare. "Ma îndoiesc ca Steaua va trece de faza grupelor. Steaua are un lot, nu are o echipa", a adaugat Dragomir.

Onlinesport


Dragomir da de pamant cu Steaua