FCSB

Florin Calinescu despre transferurile Stelei: "Muraturi"

Florin Calinescu pune la indoiala valoarea jucatorilor transferati de Steaua de la Unirea Urziceni. Fostul om de televiziune considera ca cei sase si-au aratat valoarea doar sub comanda unui antrenor de top precum Dan Petrescu, lucru care nu se va intampla si in Ghencea.
"Sa fim seriosi, "muraturile" alea? De când sunt asa mari valori Bilasco si Galamaz, care erau praf când jucau la alte echipe? Nu cu multi ani în urma, Gigi Becali râdea de Bilasco ca nu e fotbalist, iar acum îl trateaza ca pe Fernando Torres. Baietii astia au jucat fotbal cât timp i-a antrenat Dan Petrescu, pentru ca stia sa scoata untul din ei", a spus Florin Calinescu pentru Fanatik.

De altfel, Calinescu s-a declarat deranjat de faptul ca cei sase jucatori au ajuns in Ghencea dupa ce in Liga 1 s-au disputat deja sase etape.

"Unde ati pomenit sa se faca transferuri de jucatori în etapa a 5-a? Mitica Dragomir a anuntat de câteva luni bune ca existat 3-4 echipe care nu mai fac fata din punct de vedere financiar, însa lumea nu l-a ascultat. Iar acuma a aparut smecheria cu transferurile de la Unirea la Steaua, apoi cu jucatorii de la Steaua 2 care merg la Urziceni.. O mare bataie de joc!",  a adaugat Calinescu.

Steaua i-a transferat de la Unirea Urziceni pe Marius Bilasco, George Galamaz, Ricardo Gomes, Iulian Apostol, Marius Onofras si Laurentiu Marinescu. Ultimul nu a ajuns inca in Ghencea, din cauza unui litigiu cu Chimia Brazi.

Onlinesport


Florin Calinescu despre transferurile Stelei: "Muraturi"