FCSB

Ilie Dumitrescu recunoaste: "Nu a fost un joc stralucit"

Antrenorul Stelei, Ilie Dumitrescu, a recunoascut cu realism ca meciul cu Grasshopper Zurich a fost unul modest si ca echipa s-a calificat cu noroc in grupele Ligii Europa.
"A fost un meci cu o incarcatura extraordinara. Ii felicit pe jucatori pentru daruire si atitudine, pentru felul in care s-au mobilizat. Am intalnit o echipa foarte buna din punct de vedere fizic, organizata.

"Am avut o perioada grea, cu trei meciuri in sapte zile. Jucatorii au dat dovada de daruire, atitudine si am reusit sa strangem randurile. Nu a fost un joc stralucit, dar am reusit sa tinem piept. Tatarusanu a reusit in final sa ne aduca aceasta calificare, cu meritul tuturor", a adauga tehnicianul stelist la sport.ro

Dumitrescu, cu gandul la meciul urmator: "Trebuie sa ne recuperam rapid si sa trecem de meciul programat duminica cu Timisoara. Speram sa avem stadionul plin si publicul sa fie alaturi de noi".

Romeo Surdu, bucuros de calificare si in asteptarea unei grupe facile: "Am avut un portar senzational si ne bucuram pentru calificare. Ne pregatim pentru meciul cu Timisoara si speram ca stadionul sa fie plin. Asteptam si primele promise pentru ca au fost doua meciuri foarte grele. Speram sa avem o grupa cat mai usoara pentru a merge mai departe".

Tatarusanu, modest si rezervat: "A fost un meci mult mai greu decat ne asteptam. Probabil ca am fost eroul meciului. Asa se intampla mereu cand un meci se termina la penaltyuri. Nu prea avem timp de sarbatoare. Se apropie meciul cu Timisoara si trebuie sa ne refacem. Am dat dovada de caracter si sper sa mergem mai departe".

Onlinesport



Ilie Dumitrescu recunoaste: "Nu a fost un joc stralucit"