FCSB

Gigi Becali lauda Steaua lui Dumitrescu

Gigi Becali a ramas impresionat de transformarea pe care a suferit-o Steaua dupa plecarea lui Victor Piturca si spune ca noul antrenor a implementat un joc mult mai ofensiv. Patronul ros-albastrilor a avut si un mesaj de pace pentru fanii care au protestat la meciul cu Victoria Branesti.
"Pentru ce a facut, mi-a placut. Nu e asa de usor sa schimbi un sistem atat de repede cum a facut el. Vreau sa remarc ca avem multe ocazii de gol, ceea ce nu am avut pana acum. In plus, am mai avut 3 penaltiuri, doua la Kapetanos si un hent. Cu Piturca aveam mai multa posesie, dar nu aveam farmec, nu aveam ocazii. Acum este altceva, ai o placere de a vedea fotbal!  Pe cei de la Branesti i-a salvat norocul, puteau primi 4-5 goluri", a spus Gigi Becali la gsptv.

Totodata, Becali a afirmat ca este deranjat de declaratiile lui Dumitru Dragomir, care a sustinut ca Geraldo Alves nu are valoare de Steaua.

"Il rog frumos sa nu mai comenteze despre jucatorii Stelei. Cum sa spuna ca Geraldo nu este jucator de Steaua?! Nu e frumos sa faca asa ceva", a adaugat Becali.

De asemenea, Becali a sustinut ca a inteles mesajul pe care contestatarii sai i l-au transmis si a promis ca nu va mai calca stramb.

"Fanii au facut un protest, au vrut sa arate ca au caracter fata de Piturca. Ii rog sa revina la stadion, nu pentru mine ci pentru Steaua. Veti vedea ca joi va fi stadionul plin si vor sustine echipa. Inteleg mesajul fanilor, il apreciez. Eu aveam impresia ca fanii sunt instigati, insa mi-am dat seama ca nu aveam dreptate. Trebuie sa ii conving sa ma sfideze si sa vina alaturi de echipa, sa o sustina. Eu sunt ultimul om de la Steaua",  a completat Becali.

Onlinesport


Gigi Becali lauda Steaua lui Dumitrescu