FCSB

Analiza lui Ilie Dumitrescu

La o zi dupa primul meci pe banca Stelei, Ilie Dumitrescu a vorbit la rece despre partida cu Victoria Branesti, despre intalnirea din Liga Europa cu Grasshopper si despre debutul modest al brazilianului Eder Bonfim, totul intr-o conferinta de presa transmisa in direct de Onlinesport.ro.
"Revenirea in Ghencea a fost emotionanta, a fost o atmosfera extraordinara, le mutlumesc fanilor pentru primire. Le multumesc si pentru modul in care au fost aclamati Duckadam si Hagi. Cel mai important a fost ca la 1-1 tot stadionul a fost alaturi de echipa si a avut un rol foarte important in obtinerea celor trei puncte", a spus Ilie Dumitrescu.

Tehnicianul ros-albastrilor a mentionat ca spera ca la urmatoarele partide sa ii convinga pe contestatarii lui Gigi Becali sa revina pe stadion, cu ajutorul unor evolutii cat mai bune.

"Am avut doua intalniri cu suporterii care nu au fost la meci. Le respect decizia, voi munci foarte mult, voi incerca prin rezultate si prin exprimarea echipei sa ii readuc la stadion. Ei trebuie sa fie alaturi de jucatori pentru ca va fi un campionat greu, conteaza foarte mult suportul lor! Ei au un aport esential pentru a crea o atmosfera, pentru a ajuta echipa, iar noi avem obiective mari", a adaugat Dumitrescu.

Referitor la partida de joi cu Grasshopper din Liga Europa, Ilie Dumitrescu a afirmat ca principalul obiectiv al ros-albastrilor este sa nu incase gol pe teren propriu.

"Avem un obiectiv clar de a intra in grupele  Ligii Europa. Suntem la inceput de drum, va fi foarte important sa trecem de dubla cu Grasshopper si sa incercam sa scoatem maximum de la fiecare meci din grupe. Va fi foarte important cu Grasshopper sa nu primim gol la Bucuresti! E foarte, foarte important! Liga Europa league este o competitie importanta, va ajunge la nivelul Ligii Campionilor", a explicat el.

Ilie Dumitrescu a admis ca Eder Bonfim nu a avut un debut bun pe faza defensiva, insa asteapta tot mai mult de la brazilian, in conditiile in care Emeghara nu este complet refacut.

"Bonfim a avut un aport foarte bun, a aparut bine din lina a doua, s-au dezvoltat foarte multe atacuri acolo. Se vede ca exista o diferenta de tonusuri pentru ca au fost probleme cu transferul si timp de doua saptamani nu a jucat. A suferit putin ca pozitie in clasament, dar sa nu uitam ca a avut in fata punctul forte al Branestiului.

Emeghara, dupa problemele pe care le-a avut, nu poate sa joace doua meciuri la rand intr-o saptamana. Este un jucator disciplinat, isi doreste foarte mult, insa dupa fiecare meci are probleme si are nevoie de 2 zile de recuperare", a punctat Dumitrescu.

Un alt jucator de la care Dumitrescu asteapta mai mult este grecul Pantelis Kapetanos, care a parut iesit din joc la primul meci disputat in acest sezon.

"Sunt convins ca Pantelis Kapetanos era si in planul lui Piturca, insa a fost accidentat si eu am avut sansa sa il gasesc refacut. Pentru mine este un jucator foarte important, este singurul pivot al echipei. Va creste de la joc la joc, nu a mai evoluat de foarte mult timp. Sunt convins ca va fi un jucator foarte important, asa cum a demonstrat in anii trecuti", a conchis Dumitrescu.

Onlinesport


Analiza lui Ilie Dumitrescu