FCSB

Boicot doar la peluze

Indemnul la boicot facut de fanii Stelei inaintea meciului cu Victoria Branesti a fost respectat doar la peluze. Spectatorii de la tribuna 1 si-au luat linistiti locurile in primire si au asistat la meciul cu Victoria Branesti ca si cum nimic nu s-ar fi intamplat in ultimele zile.
"Nimeni la meci" - a fost mesajul transmis de galeria Stelei in ultima saptamana, in urma evenimentelor care au dus la plecarea lui Victor Piturca. Mesajul nu a fost receptionat de toata lumea, iar la partida cu Victoria Branesti au asistat peste 7.000 de spectatori.

Daca la peluze au fost cel mult 200 de oameni, grosul suporterilor s-a aflat la Tribuna 1 si Tribuna 2. Fanii au incercat chiar sa preia rolul galeriei si au sustinut echipa in special la 1-1, cand Stancu si compania atacau in valuri.

Cu Grasshoppers, stadionul plin


Incepand cu meciul de joi cu Grasshoppers, fanii din peluze au anuntat ca vor reveni pe stadion. Ei nu si-au exprimat inca pozitia fata de conducerea clubului.

"A fost frumos la meciul cu Branesti, au fost aproape 10 mii de oameni intr-o zi de luni. Era mult mai frumos cu galeria alaturi, dar daca vor veni la meciul cu Grasshoppers inseamna ca va fi un adevarat infern", a comentat Gigi Becali.

Onlinesport


Boicot doar la peluze