FCSB

Ilie Dumitrescu s-a speriat de Branesti

Ilie Dumitrescu a trait cu sufletul la gura debutul pe banca Stelei. Speriat cu gandul ca ar putea rata victoria in fata celor de la Branesti, Ilie Dumitrescu a facut doua mutari defensive pe final de meci.
Fanii Stelei pun deja la indoiala calitatile lui Ilie Dumitrescu. Tehnicianul ros-albastrilor a bagat "autobaza" in finalul meciului cu Victoria Branesti, imediat dupa ce Bogdan Stancu a inscris golul de 2-1.

Ilie Dumitrescu a inceput ofensiv, cu un sistem 4-2-3-1, insa perspectiva unui debut ratat l-a determinat sa efectueze doua schimbari cu profil defensiv.

La cateva momente dupa golul de 2-1 reusit de Stancu, Ilie Dumitrescu l-a scos din teren pe Mihai Radut pentru a-l baga pe Eric Bicfalvi. Simtind ca "zidul" defensiv nu este suficient de puternic, Dumitrescu l-a scos din teren pe grecul Kapetanos, aruncand in lupta un mijlocas, pe Alex Pacurar.

Cireasa pe tort a fost pusa cu doua minute inainte de final, cand Gardos a debutat in locul lui Cristi Tanase. Stelistii au asteptat astfel finalul meciului cu inima cat un purece, branestenii aruncandu-se in atac.

Onlinesport


Ilie Dumitrescu s-a speriat de Branesti