FCSB

Kapetanos la Lazio?

Steaua s-ar putea desparti de golgheterul din sezonul trecut. Atacantul grec nu a mai bifat nici un minut de la revenirea dupa Cupa Mondiala si a intrat in atentia italienilor de la Lazio Roma. Ilie Dumitrescu il considera vital pe Kapetanos in sistemul 4-2-3-1 pe care il pregateste in Ghencea, insa Gigi Becali il va aduce pe Marius Bilasco de la Unirea Urziceni, astfel ca ros-albastrii vor avea un inlocuitor de aceeasi valoare.
Internationalul grec ar putea deveni coleg din sezonul urmator cu Radu Stefan. Presa din Italia a scris ca Lazio Roma ia in calcul un transfer al lui Kapetanos, pe care il evalueaza la 2 milioane de euro.

Prima optiune pentru italieni este portughezul Hugo Almeida de la Werder Bremen, insa tratativele sunt ingreunate, iar capitolinii s-au indreptat spre Kapetanos.

Atacantul grec ar fi de acord cu un transfer de la Steaua, el facand publica de mai multe ori dorinta de a evolua intr-un campionat mai puternic.

Dupa ce sezonul trecut a fost golgheterul ros-albastrilor cu 15 reusite, Kapetanos nu a bifat nici un minut in primele trei etape.

Ilie Dumitrescu il vede pe Kapetanos cel mai important om de la Steaua si va schimba sistemul de joc pentru el, astfel ca nu pare ispus sa renunte la grec.

Onlinesport


Kapetanos la Lazio?