FCSB

Dan Petrescu pleaca de la Kuban Krasnodar. Vine la Steaua?

Dan Petrescu este pe cale sa plece de la Kuban Krasnodar. Desi are un parcurs perfect in liga a doua din Rusia, "Bursucul" cauta motive sa se desparta de Kuban. Petrescu a fost dorit pe banca Stelei, insa nu i-a raspuns la telefon lui Anghel Iordanescu. Petrescu ar putea veni la Steaua in locul lui Ilie Dumitrescu, iar acesta va ocupa rolul de manager general.
Dan Petrescu are o serie de cinci victorii consecutive pe banca lui Kuban Krasnodar, insa fanii sunt nemultumiti de evolutia echipei si l-au fluierat la ultimul meci.

Din acest motiv, Petrescu ameninta ca isi va da demisia, iar destinatia probabila ar putea fi Steaua, echipa care l-a dorit si in urma cu doua zile.

"Lumea de aici uita ca avem cinci victorii la rand! Avem cinci victorii la rand si publicul nu ne ajuta deloc! Sunt foarte dezamagit de atitudinea publicului, este o problema foarte mare! Am castigat cinci meciuri la rand, ce ar trebui sa facem? Suntem Real Madrid? La finalul meciului lumea poate sa ne fluiere, dar nu in timpul meciului! Atitudinea publicului ma face sa ma gandesc daca mai raman aici! E posibil sa plec!", a tunat Petrescu.

Kuban Krasnodar ocupa primul loc in liga a doua din Rusia, cu 46 de puncte, sapte mai mult decat primul loc nepromovabil.

Onlinesport


Dan Petrescu pleaca de la Kuban Krasnodar. Vine la Steaua?