FCSB

Becali a prezentat noua Steaua: Dumitrescu, Edi Iordanescu, Duckadam si o surpriza

Finantatorul Stelei a sustinut, miercuri, o conferinta de presa in care a prezentat noul plan al ros-albastrilor. Becali a anuntat ca Helmuth Duckadam va fi presedinte, Ilie Dumitrescu antrenor, Edi Iordanescu antrenor secund, in timp ce clubul mai asteapta raspunsul unui fost stelist surpriza care in acest moment activeaza la un alt club din Liga 1. Becali l-a anuntat si pe Miodrag Belodedici in functia de director sportiv, insa acesta a refuzat.

Gigi Becali a inceput conferinta de presa cu un mesaj de pace catre suporteri, carora le-a transmis ca le cere scuze pentru modul in care i-a tratat pe ei si pe gloriile echipei.

"Vreau sa imi cer scuze tuturor suporterilor care iubesc Steaua pentru toate greselile mele pe care le-am facut pana acum. Greselile se stiu, am spus ca nu le mai fac! Omul din greseli invata! Nu este teama, este o recunoastere a greselilor mele. Vreau sa le spun ca ii iert pentru toate injuraturile pe care mi le-au adus! Vreau sa incepem, de dragul Stelei, o viata noua, un drum nou! Le propun tuturor sa participe la acest drum. Oricum, acestui drum nu poate nimeni sa ii puna baricada! Va continua indiferent de barierele care vor fi puse, indiferent de greutatile pe care le vom intampina! Daca iubesti Steaua, participi la acest drum", a spus Gigi Becali.

Patronul ros-albastrilor le transmite fanilor ca nu are nevoie de dragostea lor si a facut o paralela cu anii '80, cand echipa era condusa de familia Ceausescu.

"Steaua era condusa de Ceausescu, lumea nu il iubea, dar lumea venea la stadion si incuraja echipa. Acea parte a suporterilor nu trebuie sa ma iubeasca pe mine. Dar daca iubesc echipa, trebuie s-o incurajeze!", a mai spus Becali.

Gigi Becali s-a referit apoi si la numirea lui Ilie Dumitrescu, dezvaluind ca acesta a mers pana la Constanta pentru a-i cere voie lui Gica Hagi sa preia echipa din Ghencea.

"Ilie Dumitrescu a facut un drum la Constanta sa ia un acord de respect din partea lui Hagi. I-a spus ca e a lui, dar daca nu o vrea, o ia el. A considerat ca Hagi e Regele si ca nu vine pana nu ia binecuvantare de la el", a precizat el.

Finantatorul ros-albastrilor a mai anuntat ca la Steaua va veni si Miodrag Belodedici, in functia de director sportiv, insa acesta este tentat sa refuze, deoarece este sub contract cu FRF.


De asemenea, Becali a mentionat ca la Steaua va mai sosi si un fost stelist care se afla sub contract cu o echipa din Liga 1, al carui nume nu a dorit sa il dezvaluie.

Duckadam, acaparat de Becali


Din cele 25 de minute cat a durat conferinta de la palat, Duckadam a stat in umbra si a vorbit doar doua minute. Iata ce a declarat Duckadam.

"Nu am putut sa il refuz pe domnul Becali. Am asteptat aceasta propunere de peste 15 ani, iar astazi a venit si momentul meu si sunt mandru de el. Ma bucur ca ma pot afla aici si sper ca impreuna cu staff-ul tehnic, cu ceilalti colaboratori, sa reusim sa aducem Steaua unde a fost: in Liga Campionilor.

Imi faceam alte planuri, voiam sa plec cu familia in Statele Unite, dar incepand cu aceasta clipa o sa incerc, cat ma pricep eu mai bine, sa ajut clubul Steaua pentru ca el m-a facut ce sunt astazi. Sper ca faptele sa demonstreze ca sunt un om loial si corect cu mine insumi! Stiu sa imi respect sefii ierarhici si astept acelasi respect din partea lor", a afirmat Duckadam.

12:25 - Se incheie conferinta de presa


12:25 - Becali: Lui Belodedici i s-a propus sa fie director sportiv. Va sta pe banca si este si un fel de antrenor secund!

12:23 - Becali: Trebuie sa vorbim cu noul antrenor despre transferuri! Nu vreau sa mai apar la televizor!

12:20 - Becali: Cei care se vor pune in fata acestui drum vor suferi. Va suferi si Steaua, insa ea va merge mai departe

12:19 - Becali: Nu o sa fie multumita toata lumea, dar eu le cer, inca o data, scuze pentru toate greselile mele. Si am facut multe!

12:18 - Becali: Le transmit celor care ma ameninta sa termine pentru ca nu suport. Fiecare are familia lui si viata lui. Sa isi vada de serviciile lor si familiile lor!

12:17 - Becali: Lucrurile mari se fac cu sacrificii! Nu e nevoie ca fanii sa ma iubeasca, ci sa incurajeze echipa!

12:16 - Duckadam: Sper ca faptele sa demonstreze ca sunt un om loial si corect cu mine insumi! Stiu sa imi respect sefii ierarhici si astept acelasi respect din partea lor

12:15 - Duckadam: Imi faceam alte planuri, voiam sa plec cu familia in Statele Unite, dar incepand cu aceasta clipa o sa incerc, cat ma pricep eu mai bine, sa ajut clubul Steaua pentru ca el m-a facut ce sunt astazi

12:14 - Duckadam: Nu am putut sa il refuz pe domnul Becali. Am asteptat aceasta propunere de peste 15 ani, iar astazi a venit si momentul meu si sunt mandru de el. Ma bucur ca ma pot afla aici si sper ca impreuna cu staff-ul tehnic, cu ceilalti colaboratori, sa reusim sa aducem Steaua unde a fost: in Liga Campionilor.

12:14 - Duckadam: Sunt putin obosit deoarece planurile mele de ieri erau altele decat cele de azi. Aseara, la o ora tarzie, m-a sunat domnul Becali si m-a intrebat daca imi doresc sa fiu presedintele Stelei

12:13 - Becali: Contractul cu Ilie Dumitrescu il vom face pe o perioada de un an, cu salariu de 1 leu. Ilie mi-a spus ca vrea campionatul sau pleaca

12:12 - Becali: Ilie Dumitrescu vine manager general. Nu vrea bani, nu e angajatul meu. Vrea sa il platesc cu respect!

12:11 -  Becali: Ilie Dumitrescu a facut un drum la Constanta sa ia un acord de respect din partea lui Hagi. I-a spus ca e a lui, dar daca nu o vrea, o ia el. A considerat ca Hagi e Regele si ca nu vine pana nu ia binecuvantare de la el

12:10 - Becali: Nu am vrut ca Ilie Dumitrescu sa fie prezentat la palat, sa se vehiculeze. Duckdam e presedintele clubului, noul antrenor nu are nici o treaba cu mine!

12:09 - Becali: Domnul presedinte Duckadam ii va prezenta pe Ilie Dumitrescu, antrenorul Stelei! Voi mai aduce o persoana din Macedonia si o fosta glorie a Stelei care activeaza la un alt club

12:08 - Becali: Duckdam va fi presedintele clubului Steaua, se va muta aici, nu va fi ceva de fatada ca sa ma ajute pe mine. Vine ca sa ajute in primul rand Steaua!

12:07 - Becali: Acest drum incepe cu domnul Duckadam, care, dupa parerea mea, face parte dintre cele mai mari simboluri ale Stelei. Acea Cupa a fost adusa prin Duhul Sfant care i-a spus lui Duckadam sa se duca in dreapta!

12:06 - Becali: Steaua era condusa de Ceausescu, lumea nu il iubea, dar lumea venea la stadion si incuraja echipa. Acea parte a suporterilor nu trebuie sa ma iubeasca pe mine. Dar daca iubesc echipa, trebuie s-o incurajeze!

12:05 - Becali: Le propun tuturor sa participe la acest drum. Oricum, acestui drum nu poate nimeni sa ii puna baricada! Va continua indiferent de barierele care vor fi puse, indiferent de greutatile pe care le vom intampina! Daca iubesti Steaua, participi la acest drum

12:04 - Becali: Duckadam mi-a spus ca se simte satisfacut si fericit cand este respectat de forurile europene, ca a fost numit ambasador cand a venit Cupa Mondiala

12:03 - Becali: Acest drum il incepem dupa ce am acumulat o mare experienta. Dupa '89 s-au cam sfidat gloriile si oamenii care au simbolizat ceva pentru Romania. Usor, usor revenim la valori si ne dam seama ca trebuie sa reparam ceva. Asta o fac si eu!

12:02 - Becali: Vreau sa le spun ca ii iert pentru toate injuraturile pe care mi le-au adus! Vreau sa incepem, de dragul Stelei, o viata noua, un drum nou!

12:02 - Becali: Greselile se stiu, am spus ca nu le mai fac! Omul din greseli invata! Nu este teama, este o recunoastere a greselilor mele

12:01 - Becali: Deja am devenit plictisitor prin atatea conferinta de presa, dar era necesara. Vreau sa imi cer scuze tuturor suporterilor care iubesc Steaua pentru toate greselile mele pe care le-am facut pana acum

12:01 - Incepe conferinta de presa

11:58 - Gigi Becali si Helmuth Duckadam participa la conferinta de presa



Becali a prezentat noua Steaua: Dumitrescu, Edi Iordanescu, Duckadam si o surpriza