FCSB

Hagi a refuzat Steaua

Gica Hagi a negociat pana tarziu in noapte o posibila venire in functia de antrenor la Steaua. Anghel Iordanescu a facut presiuni imense asupra lui Hagi, insa "Regele" a fost de neinduplecat. Vezi aici care sunt favoritii pentru a prelua Steaua dupa refuzul lui Gica Hagi.
Anghel Iordanescu a fost omul nominalizat de Gigi Becali sa poarte tratativele cu Gica Hagi. "Tata Puiu" l-a asaltat cu telefoane pe Hagi si a fost la un pas sa il convinga, insa "Regele" s-a razgandit in ultima clipa.

Hagi i-a spus fostului selectioner ca are un proiect inceput cu Academia de Fotbal, pe care nu il poate abandona. "Poti pune un om de incredere sa aiba grija de Academie si, din cand in cand, poti sa mai arunci cate un ochi", i-a transmis Iordanescu "Regelui".

Acesta nu s-a lasat si a adus un alt argument pentru a refuza Steaua. "Nu pot sa vin in pripa la Steaua. Daca era situatia in vara, era altceva. Acum Piturca a inceput un drum, iar eu gandesc altceva...", a argumentat Hagi.

Cum Hagi a refuzat, venirea lui Anghel Iordanescu in functia de presedinte este putin probabila. Iordanescu a conditionat venirea sa in Ghencea de prezenta unei foste glorii ca antrenor.

Solutiile in acest moment sunt Ilie Dumitrescu si Basarab Panduru, o decizie urmand a fi luata in zilele urmatoare.

Anghel Iordanescu s-a gandit si la Dan Petrescu. L-a sunat de cateva ori, insa "Bursucul" nu a raspuns la telefon. Sansele ca el sa vina sunt destul de mici, deoarece are o clauza de reziliere foarte mare la Kuban Krasnodar.

Onlinesport


Hagi a refuzat Steaua