FCSB

Antrenor italian la Steaua? Gentile si Agostinelli sunt solutiile

Massimo Pedrazzini a venit in graba in Romania si s-a dus glonte la palatul lui Gigi Becali. Pedrazzini i-a prezentat lui Gigi Becali mai multe CV-uri ale unor antrenori italieni, iar patronul a anuntat ca este gata sa ia in calcul aceasta varianta.

"Nasule, te ajut cu ceva?" - a fost mesajul lui Pedrazini catre Gigi Becali. Italianul s-a aflat luni la palat si, dupa ce a aflat ca nu mai are loc in Ghencea, a prezentat mai multe oferte de antrenori.

"Sunt cativa antrenori italieni de marca, luam in calcul si aceasta varianta. E posibil sa vina un antrenor italian la Steaua", a spus Gigi Becali.

Antrenorii despre care Gigi Becali si Massimo Pedrazzini au vorbit sunt Claudio Gentile si Andrea Agostinelli.

"Gigi m-a sunat si mi-a cerut ceva sfaturi despre acei antrenori italieni. Claudio Gentile este un antrenor cunoscut, am muncit cu el. Si mai este vorba de Andrea Agostinelli, am fost coleg cu el. Mi s-a cerut sfaturi si le-am dat", a afirmat Massimo Pedrazzini.

Claudio Gentile are 56 de ani, a fost jucator la Juventus si Fiorentina, iar ca antrenor a pregatit doar echipa nationala de tineret a Italiei intre 2000 si 2006.

Andrea Agostinelli are o lunga cariera in ligile inferioare din Italia, pregatind Latina, Astrea, Mantova, Pistoiese, Ternana, Piacenza, Napoli, Crotone, Triestina si Salernitana.

Steaua va apela la un antrenor italian in cazul in care Gica Hagi va oferi un raspuns negativ la propunerea care i-a fost facuta.

Onlinesport



Antrenor italian la Steaua? Gentile si Agostinelli sunt solutiile