FCSB

Becali despre Hagi la Steaua: "E posibil"

Finantatorul Stelei a vorbit luni despre numele posibilului antrenor al Stelei. Becali a dezvaluit ca il vrea pe Gica Hagi, insa omul cheie in toata aceasta mutare este Anghel Iordanescu, cel care a fost ofertat ca presedinte. La Steaua ar putea ajunge si Ilie Dumitrescu, in functia de manager general.
"Hagi, Iordanescu si Dumitrescu? Posibil! Ar fi extraordinar daca ar accepta. Eu nu am vorbit cu Hagi. Prima data trebuie sa numim un presedinte, el va alege antrenorul. Iordanescu?  Nu stiu (n.n. rade)! Nu mai vreau sa ma bag. Presedintele isi va face strategia, va aduce un manager si un antrenor", a spus Gigi Becali.

Patronul Stelei a mentionat ca asteapta un raspuns din partea lui Iordanescu marti si crede ca aceasta mutare l-ar putea impaca cu suporterii.

"Ar fi genial sa vina Hagi, Iordanescu si Dumitrescu. Presedintele o sa-l vedeti marti. Nu mai imi aduc aminte daca m-am intalnit duminica cu el. Daca vin Hagi, Iordanescu si Dumitrescu, va fi cea mai mare fericire care a avut-o vreodata Ghencea", a adaugat Becali.

Onlinesport


Becali despre Hagi la Steaua: "E posibil"