FCSB

Hagi, asul din maneca lui Becali

Gigi Becali ar putea cadea in picioare si dupa mega-scandalul cu Victor Piturca. Desi fanii i-au promis un adevarat razboi, Becali ar putea scapa prin asul pe care il are in maneca. Patronul il vrea pe Hagi antrenor si si-a pus toate rudele sa il convinga pe "Rege".
Imediat dupa plecarea lui Victor Piturca, Gigi Becali a inceput sa caute solutii pentru gasirea unui nou antrenor. Prima varianta a fost Cosmin Olaroiu, caruia i-a telefonat. "Gigi, nu pot sa vin. Am clauza de 500 de mii de euro si, in plus, le-am promis ceva oamenilor de aici", a fost raspunsul lui Olaroiu.

Imediat, Becali l-a sunat pe Dan Petrescu, cel care e foarte aproape de o promovare in prima liga din Rusia cu Kuban Krasnodar. "Nu pot sa las echipa acum, sunt la 5 puncte de locul trei si vreau sa imi duc contractul la bun sfarsit", i-a transmis Petrescu lui Becali.

A treia varianta pe lista lui Becali a fost Gica Hagi. Becali nu l-a sunat personal pe Hagi, insa si-a pus prietenii comuni sa ia legatura cu "Regele" pentru a-l convinge sa revina in Ghencea.

Hagi ar vrea sa revina in fotbal, insa nu are o relatie prea buna cu Gigi Becali si vrea, la randul sau, garantii ca patronul nu se va implica. Garantiile sunt insa mult mai mici decat cele cerute de Piturca, iar Becali pare hotarat sa le accepte.

O posibila venire a lui Gica Hagi ar putea domoli spiritele in Ghencea. Fanii Stelei au promis un adevarat razboi, insa venirea lui Hagi i-ar calma.

"Suntem de acord cu venirea lui Hagi. E una din gloriile Stelei. A fost cel mai bun ca fotbalist, e o varianta buna, dar nu stiu daca mai accepta azi", a spus liderul Peluza Nord, Gheorghe Mustata.

Onlinesport


Hagi, asul din maneca lui Becali