FCSB

Noul antrenor, anuntat in trei zile. Ilie Dumitrescu, viitor presedinte

Finantatorul Stelei a anuntat ca nu stie momentan numele noului antrenor al echipei din Ghencea, precizand ca nu este vorba de Ilie Dumitrescu, pe care il vrea in postura de presedinte.
"Viitorul antrenor nu il stiu inca, acum fac sapaturi. E vorba de doi-trei antrenori pe care ii am in cap, ma consult cu apropiatii. Ma rog la Dumnezeu csa il aleg pe cel mai bun. Dupa o noapte de rugaciune, de liniste, sper sa il aleg pe cel mai bun", a  spus Becali.

Patronul ros-albastrilor isi doreste un antrenor roman, insa nu a dorit sa dezvaluie ce variante are.  "Mizez pentru antrenori romani! Am o propunere pentru un italian, dar vreau un antrenor roman! Un strain pierde meciuri pana se acomodeaza Ilie Dumitrescu este o varianta pentru postul de presedinte. Dan Petrescu are contract, e greu de luat. Cosmin Olaroiu are o clauza de 500 de mii de dolari, nu poate sa plece", a adaugat Becali.

Totodata, Becali i-a promis noului antrenor ca va beneficia de aceleasi conditii ca si Victor Piturca. "Noul antrenor care va veni va avea toate conditiile lui Piturca, tot ce are nevoie. Nu ma voi implica si nu ma va interesa!", a explicat el.

Onlinesport


Noul antrenor, anuntat in trei zile. Ilie Dumitrescu, viitor presedinte