FCSB

Becali: "E cineva care cunoaste locul"

Finantatorul Stelei a comentat jaful care a avut loc in noaptea de miercuri spre joi la sediul clubului din Ghencea. Becali spune ca hotii sunt persoane apropiate clubului.
"Au creat dezordine mai mult! Cautau bani, dar n-au gasit. Pe ei îi interesau doar banii si probabil ca voiau banii de pe bilete de la meciul cu Craiova. Daca dadeau lovitura în noaptea meciului gaseau banii. Paza stiti cum e, doarme! Cine se gândeste ca are tupeu sa faca asa ceva.

Banii nu-i tin în seif, nu tin bani cash ca societate. E cineva care cunoaste locul, sunt profesionisti, stiau unde sunt amplasate camerele de supraveghere. Le dau un sfat: sa nu mai dea spargeri ca nu mai gasesc bani cash! Acum se lucreaza numai cu bancile. Nu o sa mai tinem nici macar o noapte banii în club", a spus Becali la sportro.

Sediul clubului Steaua a fost jefuit  in noaptea de miercuri spre joi de doua persoane ramase deocamdata neidentificate. Fara sa poarte cagula, cele doua persoane au intrat bine-mersi in sediul clubului din Ghencea, insa nu au gasit mare lucru. De suparare, cei doi au vandalizat tot ce au gasit in cale, inclusiv biroul lui Valeriu Argaseala.

Onlinesport


Becali: "E cineva care cunoaste locul"