FCSB

Jaf la Steaua: 16 birouri sparte

Sediul clubului Steaua a fost jefuit  in noaptea de miercuri spre joi de doua persoane ramase deocamdata neidentificate. Fara sa poarte cagula, cele doua persoane au intrat bine-mersi in sediul clubului din Ghencea, insa nu au gasit mare lucru. De suparare, cei doi au vandalizat tot ce au gasit in cale, inclusiv biroul lui Valeriu Argaseala.
 "Este adevarat ca sediul clubului Steaua a fost spart. In jurul orei patru dimineata, doi indivizi au patruns in cladire. Nu stim pe unde au intrat, dar au iesit fortand usile de acces ale tribunei oficiale. Au mers in casierie, au taiat un seif cu flexul, dar nu au extras nimic din el.

Erau niste hartii si 50 de lei, in monezi. Apoi, au vandalizat 16 birouri, inclusiv al lui Valeriu Argaleala. Din informatiile noastre, au plecat cu mana goala. Cei doi au fost surprinsi de camerele de inregistrare. Nu purtau cagule”, a declarat Chirstian Ciocan, purtatorul de cuvant al Politiei Capitalei pentru Libertatea.

Din primele informatii, hotii nu au reusit sa ajunga si in biroul lui Victor Piturca. Acolo cu siguranta nu ar fi gasit bani, insa puteau lua tactica pentru meciul cu FC Brasov de etapa viitoare.

Hotii au ajuns si in biroul contabilului Iulian Ghiorghisor, de unde se pare ca nu au sustras nici un document important.

Onlinesport


Jaf la Steaua: 16 birouri sparte