FCSB

Becali, amenintat cu un nou razboi

Fanii Stelei isi ascut coltii pentru un nou razboi cu Gigi Becali. Ei vor tacere deplina din partea patronului, considerand ca acesta face rau echipei cu fiecare cuvant pe care il scoate. In caz contrar, fanii ameninta cu un nou razboi.

"Sa vorbeasca oricine, mai putin Gigi Becali. El singur a recunoscut ca nu are nici un merit pentru ce se intampla la Steaua. Piturca a fost adus de munca lui, pentru ca altfel nu l-ar fi chemat", a spus purtatorul de cuvant al AISS, Laurentiu Nicolae, la gsptv.

Fanii Stelei au luat foc deoarece Gigi Becali si-a salutat simpatizantii la finalul meciului cu Universitatea Craiova. "Toata atitudinea lui a fost aberanta! Putea sa fie discret, dar nu ii sta in fire, iar acest lucru ne deranjeaza!", a adaugat reprezentantul AISS.

In incheiere, Nicolae l-a avertizat pe Becali ca va avea de suferit in cazul in care va continua sa se bucure dupa victorii si daca va mai saluta fanii. "Daca domnul Becali va continua sa isi aroge toate meritele, ne vom rezerva dreptul de a reincepe razboiul cu dumnealui!", a incheiat acesta.

Onlinesport



Becali, amenintat cu un nou razboi