FCSB

Radut, impresionat de atmosfera din Ghencea

ijlocasul Mihai Radut a declarat, sâmbata, ca i s-a facut pielea de gaina când a vazut stadionul plin la meciul cu Universitatea Craiova, scor 2-2, în etapa a II-a a Ligii I, si ca nu exista motivare mai mare decât sa porti tricoul Stelei.

"Am avut putine emotii la început, a fost primul meci în fata suporterilor. Mi s-a facut pielea de gaina pentru ca nu am mai jucat pâna acum într-o astfel de atmosfera. Sunt multumit ca am reusit o victorie si ne-am multumit suporterii. Ma asteptam sa fie o atmosfera asa frumoasa, mai vazusem la Steaua asa ceva si în trecut. Stiam ca vor reveni suporterii atunci când am semnat, pentru ca antrenor a venit Victor Piturca. Dupa fiecare victorie suntem multumiti, dar mai avem multe de pus la punct", a spus jucatorul formatiei steliste.

Întrebat cum reuseste sa-i motiveze pe jucatori Victor Piturca, Radut a precizat: "Domnul Piturca are metodele lui sa ne motiveze, dar ce motivatie mai mare poti sa ai decât sa joci în tricoul Stelei?".

Echipa Universitatea Craiova a fost învinsa, sâmbata, în deplasare, cu scorul de 2-1, de Steaua Bucuresti, într-un meci din cadrul etapei a II-a a Ligii I. Golurile echipei Steaua au fost marcate de Bogdan Stancu '66 si Romeo Surdu '78, în timp ce Universitatea a punctat prin Valentin Iliev '51. În minutul 57, atacantul formatiei craiovene, Mihai Costea, a înscris un gol, însa acesta a fost anulat.

Mediafax



Radut, impresionat de atmosfera din Ghencea