FCSB

Becali i-a stabilit obiective imposibile lui Piturca

Finantatorul Stelei, Gigi Becali, i-a trasat trei obiective aproape imposibile  lui Victor Piturca. Cu o echipa aproape noua, Piturca trebuie sa castige, pe langa campionat si Cupa, si Liga Europa.
"Am emotii pentru toate echipele românesti din cupele europene, trebuie sa ne rugam pentru Dinamo, Urziceni, Vaslui si Timisoara sa între în grupe ca sa facem puncte pentru România, altfel cine va câstiga campionatul nu va mai juca direct în Liga. Anul acesta ma intereaseaza Europa League, vreau sa jucam finala! Se va roda echipa într-o competitie europeana, ma intereseaza chiar si Cupa României, vreau sa luam tot", a spus Gigi Becali la sportro.

De asemenea, Becali este multumit ca partida cu Universitatea Craiova a starnit un interes maxim, iar stadionul va fi mai mult ca sigur plin.

"Pâna aseara s-au vândut 11.000 de bilete, cu abonamente cu tot, vreau sa îi multumesc pe suporteri printr-o victorie cu Universitatea. Doar Timisoara si Craiova mai pot avea atâtia spectatori câti are Steaua", a adaugat Becali.

Onlinesport


Becali i-a stabilit obiective imposibile lui Piturca