FCSB

Ienei analizeaza debutul lui Piturca

Viitorul presedinte al Stelei, Emeric Ienei, a analizat debutul lui Victor Piturca pe banca ros-albastrilor. Ienei a semnalat mai multe probleme in jocul Stelei, insa a gasit si cateva plusuri.
"S-a vazut o imbunatatire a jocului din punct de vedere al circulatiei mingei. Trebuie cel putin o turatie sa creasca pentu ca echipa sa joace mai bine. Steaua trebuie sa joace direct, dintr-o singura atingere. Fundasii laterali nu au intrat suficient in joc, desi s-au miscat destul de bine in atac", a spus Emeric Ienei la sportro.

Referitor la jucatorii sositi in aceasta vara, Emeric Ienei i-a remarcat pe cei trei mijlocas despre care a afirmat ca pot pune umarul la castigarea titlului.

"Pacurar, Radut si Stoica in special mi s-au parut jucatori care pot sa ajute Steaua. In defensiva nu s-au pus lucrurile la punct, trebuie un sincron mai bun intre fundasii centrali", a comentat Ienei.

Totodata, Ienei considera ca Steaua trebuie sa mai faca transferuri doar in cazul in care are garantia ca va aduce un jucator care poate fi titular.

"La orice echipa este necesar sa imbunatatesti lotul, sa aduci titulari. Dar este foarte greu sa aduci un jucator cu nume si valoros", a conchis Ienei.

Onlinesport


Ienei analizeaza debutul lui Piturca