FCSB

Piturca a stabilit echipa de start

Antrenorul Stelei s-a decis asupra primului 11 pe care il va alinia in partida de duminica pe care ros-albastrii o vor disputa la Alba Iulia, impotriva celor de la Universitatea Cluj.
Victor Piturca va miza pe acelasi sistem de joc ca si in meciurile de pregatire - 4-1-4-1 - care pe faza ofensiva se transforma intr-un 4-3-3, cu Banel Nicolita si Tanase la sustinerea lui Bogdan Stancu.

Fostul selectioner nu i-a inclus in lotul deplasat la Alba Iulia pe Pantelis Kapetanos (in urma cu pregatirea fizica) si Stanislav Angelov (usor accidentat).

Accidentarea lui Angelov i-a dat planurile peste cap lui Piturca. Antrenorul Stelei se vede nevoit sa il titularizeze pe Pacurar, care va face pereche la centrul terenului cu Mihai Radut.

O alta dilema a lui Piturca a fost folosirea lui Gardos ca titular, insa in cele din urma in primul 11 se va afla Geraldo Alves, desi acesta a evoluat putin in meciurile amicale.

Echipa de start a Stelei:
Tatarusanu - Emeghara, Abrudan, Geraldo, Latovlevici - Dorel Stoica - Banel Nicolita, Radut, Pacurar, Tanase - Bogdan Stancu.

Onlinesport


Piturca a stabilit echipa de start