FCSB

Transferul lui Plesan in prima liga franceza a cazut din cauza banilor

Mijlocasul Mihaita Plesan, anuntat ca transferat oficial de gruparea Arles-Avignon, a declarat, marti, agentiei MEDIAFAX, ca mutarea sa a picat pentru ca Liga Profesionista din Franta nu i-a permis nou promovatei în prima liga franceza sa mai efectueze transferuri din cauza bugetului.

"A picat transferul meu din cauza banilor, francezii au probleme cu banii. Eu m-am înteles cu ei însa în Franta nu e ca la noi. Exista o comisie în care se anunta un buget si daca este depasit acel buget nu mai ai voie sa faci transferuri. Ei erau la limita", a spus Plesan.

Mihaita Plesan a precizat ca mai sunt sanse sa se transfere la Arles-Avignon, dar acestea sunt foarte mici. "Ei si acum încearca sa faca tot posibilul sa se realizeze transferul, sa vina cu o alta suma de bani, sa o bage în cont si sa poata efectua transferul. Antrenorul e disperat sa ma transfere, el ma vrea foarte mult. Mai e o mica sansa, dar la ei nu prea se face asa, e greu sa le accepte un nou buget", a explicat el.

Mijlocasul a mentionat ca deocamdata se pregateste cu jucatorii care nu fac parte din lotul Stelei. "Deocamdata m-am întors în România, fac antrenamente cu cei care nu fac parte din lotul Stelei. O sa încep sa discut cu Steaua si daca nu, o sa ma duc la o alta echipa din România. Nu stiu înca. Sigur nu o sa ajung la echipa a doua, eu am fost plecat pentru un transfer în strainatate. Nu e ca nu vreau eu, dar oricum nu depinde de mine", a precizat el.

Plesan a adaugat ca a avut oferte de la doua echipe din România pentru un transfer, înaintea plecarii în Franta. "Au fost oferte pentru mine înainte, dar pe urma toata lumea a aflat ca plec în Franta. Am avut oferte de la doua echipe din România", a mai spus Mihaita Plesan.

Din 2007, Mihaita Plesan a fost legitimat la Steaua. El a mai evoluat la formatiile Universitatea Craiova, Dinamo Bucuresti si FC Timisoara. Plesan are sapte prezente în nationala României, pentru care a marcat un gol.

Mediafax



Transferul lui Plesan in prima liga franceza a cazut din cauza banilor