FCSB

Gardos: "Totul este perfect la Steaua"

Tanarul fundas al Stelei, Florin Gardos, a vorbit despre primele impresii pe care noua lui echipa i le-a lasat. Gardos se simte excelent la Steaua, unde spune ca totul este perfect.
"La echipa este disciplina, totul este perfect. Sper sa o tinem tot asa si in campionat, ne dorim sa castigam cat mai multe meciuri si in continuare. Va fi un sezon dificil, dar avem sansa noastra si sper sa luam titlul", a spus Gardos.

Fundasul adus de la Chiajna considera ca prin evolutiile din meciurile amicale a demonstrat ca are valoare sa joace la Steaua. "Sansele mele de a fi titular au crescut fata de inceputul pregatirilor, insa ramane de vazut daca voi juca", a mai spus Gardos.

Desi a purtat numarul opt in meciurile de pregatire, Gardos a dezvaluit ca ar putea prelua tricoul cu numarul 6, care in trecut i-a apartinut lui Mirel Radoi.

"Am auzit ca s-ar putea sa port numarul 6, ar fi un vis devenit realitate sa ii calc pe urme lui Mirel Radoi. Este jucatorul meu preferat de foarte mult timp. Mai am mult de munca pentru a deveni si capitan", a adaugat Gardos.

Onlinesport



Gardos: "Totul este perfect la Steaua"