FCSB

Steaua merge ceas in amicale

Steaua e pe val in meciurile amicale! Echipa lui Victor Piturca a obtinut al cincelea succes consecutiv, scor 1-0 cu Ferencvaros, intr-un meci in care stelistii au aliniat echipa de rezerve. Singurul gol al meciului a fost reusit de Romeo Surdu in prima repriza, ajuns la a treia reusita in aceasta vara.
Dupa patru victorii consecutive in care a folosit echipa de baza, Victor Piturca a hotarat sa le dea o sansa si rezervelor in meciul cu ungurii de la Ferencvaros.

Piturca a inceput meciul in acelasi sistem 4-1-4-1, in urmatoarea formula: Lungu - Todorov, Martinovici, Geraldo, Filip - Bicfalvi - Nastasie, An. Ionescu, Lazar, Toja - Surdu.

Lipsa relatiilor de joc s-a vazut din plin in evolutia ros-albastrilor, care au creat cu greu situatii periculoase la poarta lui Scott Shearer, pe care Ferencvaros l-a testat in acest meci.

Ungurii au ratat prima sansa de gol a meciului, insa Cezar Lungu a fost salvat de bara laterala in minutul 16.

Stelistii au replicat in minutul 29, cand Romeo Surdu a deschis scorul printr-un sut din sase metri. A fost o faza creata de garda tanara a Stelei, dupa un sut al lui Lazar si o pasa decisiva a lui Ionut Nastasie.

In partea a doua, elevii lui Piturca au continuat sa domine si au ratat sansa sa isi majoreze avantajul la o lovitura libera executata de Pacurar, care s-a dus putin pe langa vinclu.

Dupa pauza, Victor Piturca i-a mai introdus pe  Mustata, Radut, Kapetanos, Gardos, Pacurar si Vlad Rusu.

Pentru Steaua aceasta a fost a cincea victorie in tot atatea meciuri amicale, in care ros-albastrii au primit un singur gol.

Urmatorul meci al Stelei va avea loc marti, impotriva celor de la Zamalek.

Onlinesport


Steaua merge ceas in amicale