FCSB

Steaua l-a deturnat pe Angelov

Bulgarul Stanislav Angelov (foto stanga) a fost deturnat pe ultima suta de metri de oficialii Stelei, care l-au convins cu un bonus substantial sa refuze oferta rusilor de la FC Rostov. Angelov a efectuat vizita medicala si a semnat contractul cu Steaua.
Internationalul bulgar a fost anuntat vineri dimineata de oficialii lui FC Rostov drept noul jucator al formatiei lui Oleg Protasov, insa stelistii s-au miscat rapid si au deturnat transferul.

Fotbalistul in varsta de 32 de ani primise informatii proaste despre Steaua de la Jivko Jelev si a refuzat initial oferta ros-albastrilor, dar Gigi Becali a plusat si a reusit sa il convinga sa semneze.

Angelov a facut deja vizita medicala si va pleca in Austria, unde se va alatura lotului Stelei.

Stanislav Angelov poate evolua atat ca fundas stanga dar si ca mijlocas central. El are 30 de prezente in nationala Bulgariei, iar in cariera a trecut pe la CSKA Sofia (1998-2001), Levski Sofia (2001-2007) si Energie Cottus (2007-2010).

In aceasta vara Steaua i-a mai transferat pe Iordan Todorov, Dorel Stoica, Mihai Radut, Alex Pacurar, Razvan Stanca, Novak Martinovici, Florin Gardos, Geraldo Alves, Cosmin Matei, Iasmin Latovlevici si Octavian Abrudan.

Onlinesport


Steaua l-a deturnat pe Angelov