FCSB

Andrei Ionescu si Bicfalvi anunta: "Vrem titlul"

Garda tanara de la Steaua anunta ambitii mari pentru noul sezon. Andrei Ionescu si Eric Bicfalvi sunt convinsi ca Victor Piturca va rezolva toate problemlee Stelei si ca va aduce titlul.
"Gata, sunt refacut dupa operatia de apendicita. Imi este greu, pentru ca nu imi aduc aminte de cand nu am mai facut 3 antrenamente pe zi. Sper insa sa trec repede peste perioada de pregatire si sa revin pe terenul de joc.

Sper ca in timpul cel mai scurt sa ma antrenez cot la cot cu coechipierii. Imi doresc sa am sansa sa joc, pentru ca anul trecut am evoluat putin la Iasi. Vrem titlul! Au venit multi jucatori noi, dar sunt convins ca domnul Piturca va omogeniza echipa. Spania va castiga Cupa Mondiala", a spus Andrei Ionescu pentru site-ul Stelei.
 
Eric Bicfalvi este multumit si el de schimbarile produse de Victor Piturca, sustinand ca schimbarea de sistem il avantajeaza.

"Este foarte frumoasa zona unde ne pregatim in Austria, am prins vreme perfecta pentru antrenament. Tragem tare  in aceasta perioada ca sa nu avem probleme in campionat. Imi place sistemul in care jucam acum, pasam mingea mai mult si ajungem usor la poarta. Este foarte important sa nu pierdem niciun meci amical. Tin cu Spania de la inceputul turneului final si sper sa invinga in finala cu Olanda", a comentat Bicfalvi.

Onlinesport


Andrei Ionescu si Bicfalvi anunta: "Vrem titlul"