FCSB

Steaua a transferat un scandalagiu de clasa

Portughezul Geraldo Alves, noul fundas central al Stelei, a plecat de la AEK Atena dupa un conflict de proportii cu conducerea clubului. Fratele capitanului nationalei Portugaliei i-a pus la zid, prin cuvinte grele, pe fostul sau antrenor si pe presedintele lui AEK Atena.
Victor Piturca trebuie sa fie atent: Geraldo Alves e baiat rau! Portughezul s-a despartit in conditii deloc amiabile de AEK Atena, criticandu-i public pe cei din conducerea clubului.

"Nu mai voiam sa mai raman la AEK Atena cu acest antrenor, m-a plictisit suficient si nu vreau sa mai colaborez cu el. Am avut multe probleme cu Dusan Bajevic (n.n. antrenorul lui AEK Atena), este un antrneor prost. M-a mintit si pe mine, asa cum a facut si cu multi alti colegi. Nu aveam nici macar o relatie formala! Dar nu sunt singurul, acelasi lucru s-a intamplat si cu jucatorii greci, si cu jucatorii straini. Nu mi-a dat niciodata o explicatie de ce nu ma foloseste. Ma baga doar cand celalalt fundas central era accidentat sau pedepsit. Chiar daca eram accidentat, faceam injectii si jucam, dar el nu a apreciat acest lucru", a spus Alves.

Geraldo Alves nu a criticat doar antrenorul, ci si conducerea. Presedintele Stavros Adamidis a fost si el pus la zid de noul jucator al ros-albastrilor.

"Jucatorii tineri aveau potential, trebuiau sa joace mai mult, insa Adamidis dorea o echipa de staruri. In plus, in luna ianuarie ni s-a dat sa semnam o hartie prin care sustineam ca nu avem bani de primit. Nu am putut sa semnez asa ceva deoarece erau mincuni. Am semnat in martie, cand mi-am primit banii. Conducerea lui AEK Atena trebuie sa-si administreze mai bine banii. Au nevoie de un manager care poate aduce trofee acestui club. Eu inca mai am bani de primit de la club", a adaugat Geraldo Alves.

Nemultumiti peste masura de antrenorul Dusan Bajevici, fanii lui AEK Atena l-au aprobat pe Geraldo Alves. "Este un jucator de clasa, pacat ca pleaca", au scris fanii pe forumurile din Grecia.

Probleme si cu Matei


Geraldo Alves nu este singurul jucator cu probleme de comportament pe care Steaua l-a transferat. Pustiul Cosmin Matei, poreclit '"noul Hagi", este recunoscut ca spaima cazinourilor din Constanta. De asemenea, el s-a certat cu toti antrenorii pe care i-a avut la Farul Constanta. Matei le-a transmis ca nu face faza defensiva, lucru care s-a intamplat si in aceasta vara, cand a dat probe la Unirea Urziceni.

Onlinesport


Steaua a transferat un scandalagiu de clasa