FCSB

Pace totala la Steaua

Victor Piturca  a profitat de zilele libere si s-a intalnit din nou cu suporterii Stelei la stadion. De aceasta data, Piturca i-a convins si pe ultrasii de la Peluza Sud sa fie alaturi de echipa in sezonul urmator si sa il ignore pe Becali.
Antrenorul Stelei le-a promis suporterilor ca va pleca "la trei secunde" dupa ce Gigi Becali isi va incalca promisiunile facute. Fanii l-au crezut pe Piti si i-au promis ca vor sustine echipa in sezonul urmator.

Prima masura a fost deja luata. Fanii vor reveni din sezonul urmator in Peluza Sud, dupa ce in retur au stat la tribuna a II-a, de unde l-au contestat pe Gigi Becali.

"Este foarte bine ca Victor Piturca s-a inteles cu suporterii. Teatru fara spectatori nu exista, asa este si la fotbal. Sper sa fie alaturi si la greu, nu doar in momentele bune", a afirmat Emeric Ienei, posibilul viitor presedinte al Stelei.

Victor Piturca obtinuse deja un acord de pace din partea suporterilor de la Peluza Nord, la o intalnire care a avut loc in momentul in care a preluat Steaua.

Onlinesport


Pace totala la Steaua