FCSB

Becali vorbeste despre ultimele noutati de la Steaua

Gigi Becali a vorbit, marti, despre ultimele noutati de la Steua. Iata aici ce spune Becali despre jucatorii care vor mai sosi la Steaua, despre venirea lui Emeric Ienei si despre amicalul cu Real Madrid.
"Eu stiu ca Ienei are si apartament luat în Bucuresti, mai multe nu am de unde sa cunosc. Întrebati-l pe Piturca, el se ocupa de tot! Eu nu ma mai bag, atît stiu! Vreau ca echipa sa mearga asa cum se asteapta suporterii si cred ca fac ce e mai bine", a spus Gigi Becali la gsptv.

Gigi Becali a comentat apoi transferurile ros-albastrilor, dezvaluind ca vor mai sosi cel mult trei jucatori. Moraes nu va sosi la Steaua, deoarece nu ii place lui Piturca.

"Am înteles de la Piti ca ar fi nevoie de înca doi sau trei jucatori care sa joace fundasi centrali sau laterali, sa vedem cine vine, el stie. Pe Moraes nu-l iau nici pe 150.000, am mai spus ca nu ne-a interesat niciodata. Poate valoreaza 17 milioane, dar daca mie nu-mi trebuie, înseamna ca nu dau nimic pe el", a adaugat Becali.

Deranjat de declaratiile facute de Iuliu Muresan, Becali i-a raspuns oficialului de la CFR Cluj pe tema amicalului cu Real Madrid.

"Ce amical jucau cei de la CFR cu Real Madrid, unde jucau ei? E mai usor sa joci meciuri oficiale pentru ca sînt stabilite dupa un anumit program, dar altfel, cum ar putea sa viseze CFR ca o are în fata pe Real? Unde joaca ei cu Madridul? Mourinho l-a sunat pe Giovani si i-a spus ca vrea sa joace cu noi, a spus ca meciul se face pe doua milioane de euro, însa varul meu a negociat pîna la 500.000", a conchis Becali.

Onlinesport


Becali vorbeste despre ultimele noutati de la Steaua