FCSB

Dilema lui Piturca

Victor Piturca nu este multumit de randamentul oamenilor din linia ofensiva de la primul sau meci amical pe banca Stelei, cu APOEL Nicosia. Marele semn de intrebare al lui Piturca este Bogdan Stancu, acesta avand o evolutie stearsa.
Bogdan Stancu a fost folosit varf impins in meciul cu APOEL Nicosia, insa Victor Piturca l-a schimbat dupa doar 45 de minute. Obisnuit sa joace alaturi de Pantelis Kapetanos, Stancu a facut si la meciul cu APOEL munca celui de-al doilea varf.

"Motanul" a coborat de mai multe ori sa ceara baloane si l-a innebunit pe Piturca. "Bogdane, unde ti-am spus eu sa stai? Ramai langa fundasi, nu mai cobori", a strigat Piturca.

Antrenorul Stelei s-a consultat cu colaboratorii sai si a ajuns la concluzia ca aceasta pozitie nu este deloc buna pentru Bogdan Stancu. In aceste conditii, e nevoie de revenirea cat mai urgenta a lui Kapetanos, sau de transferul unui nou varf.

Bogdan Stancu va fi incercat si in rolul de extrema stanga, pe care Cristi Tanase l-a ocupat la meciul cu APOEL Nicosia, in care a reusit sa inscrie un gol.

In sezonul precedent, Bogdan Stancu a fost unul dintre cei mai buni jucatori ai Stelei, reusind sa inscrie 14 goluri in toate competitiile. Este de asteptat ca Gigi Becali sa faca presiuni asupra lui Piturca pentru ca Bogdan Stancu sa fie titular, deoarece acesta este monitorizat de mai multe echipe importante din Europa.

Onlinesport


Dilema lui Piturca