FCSB

Radut, febletea lui Piturca

Jucatorul transferat de la International Curtea de Arges este favoritul lui Victor Piturca. Noul antrenor al Stelei ii acorda o atentie speciale la antrenamente si dupa, in speranta ca il va tranforma in jucatorul care va pune serios umarul la castigarea titlului. Piti a discutat cu Radut si despre viata extrasportiva, amenintandu-l ca va primi o pedeapsa incredibila daca va calca stramb.

Mihai Radut este cel mai scump transfer realizat de Steaua in aceasta vara. Gigi Becali a platit 750 de mii de euro in schimbul sau, insa doar dupa ce Victor Piturca a garantat ca Radut va ajunge unul dintre cei mai mari mijlocasi din Romania.

Piturca s-a zbatut mult pentru a-l aduce pe Radut la Steaua, discutand chiar si cu familia acestuia. Antrenorl Stelei i-a promis tatalui lui Radut ca se va asigura personal ca fostul junior al lui Sporting nu-si va pierde mintile in Bucuresti.

Imediat cum a ajuns la Steaua, Radut a fost luat sub aripa protectoare de Piturca. Acesta il trateaza pe Radut ca si cum ar fi fiul sau, dandu-i mai multe sfaturi legate si de viata.

"Daca nu asculti si te vad prin ziare cu paparazzi, te bag sase luni in cantonament ca pe Radoi", a fost avertismentul pe care Piturca i l-a dat lui Radut.

Mijlocasul adus de la Inter il incanta pe Piturca prin jongleriile sale. "Bravo, Mihaita!", se aude extrem de des in timpul antrenamentelor Stelei din Austria.

Duminica, la primul meci amical al Stelei, Piturca a insistat cu indicatiile adresate lui Radut, corectand in mai multe randuri pozitia din teren a acestuia. Tonul nu a fost dur, ci, mai degraba, unul parintesc.

Onlinesport



Radut, febletea lui Piturca