FCSB

Giovani Becali, responsabil cu transferurile Stelei

Giovani Becali sustine ca este responsabil cu transferurile realizate de Steaua in aceasta vara. Fostul impresar spune ca nici un jucator nu ajunge in Ghencea fara sa isi dea acordul.
Autonumit consilier la Dinamo, Giovani Becali isi baga coada si la Steaua, unde sustine ca dirijeaza campania de achizitii.

Victor Piturca este un antrenor foarte bun, care a facut multe lucruri de calitate în fotbalul românesc. Sunt convins ca Steaua va arata cu totul altfel sub conducerea lui. În privinta transferurilor, pot sa spun ca eu voi aduce jucatori la Steaua. Voi avea exclusivitate”, a spus Giovani Becali pentru Libertatea.

Fostul impresar a mai spus ca a uitat conflictul din urma cu sapte ani pe care l-a avut cu Victor Piturca, cand toti jucatorii Stelei au fost obligati sa renunte la contractele de impresariere pe care le aveau cu el.

“E adevarat ca am fost certat cu Victor Piturca. Acum însa ne-am împacat. Eu sunt un om corect si stiu sa apreciez valoarea cuiva, indiferent de relatia mea cu acea persoana”, a adaugat Becali.

Onlinesport


Giovani Becali, responsabil cu transferurile Stelei