FCSB

Stelistii sunt rupti de oboseala

Antrenamentele dure facute de Victor Piturca i-au adus intr-o stare profunda de oboseala pe jucatori. Victor Piturca a fost convins sa faca o pauza de o zi, insa jucatorii au refuzat din start sa mearga la cumparaturi sau la plimbare. Ei prefera sa stea in camerele lor, pentru a se odihni.
In doar cinci zile, Piturca a reusit sa ii aduca pe jucatori la disperare. S-au dus vremurile cand Stoichita isi facea antrenamentele dupa placul jucatorilor, iar acestia au resimtit din plin efortul din Austria.

Victor Piturca a acceptat sa le ofere joi o zi de pauza, pentru a nu-i suprasolicita si le-a permis jucatorilor sa mearga la cumparaturi sau la plimbare, dar a fost refuzat.

"Credeti ca ne mai arde de cumparaturi? O sa ne odihnim. Nu am mai avut o asa stare de foarte timp, nici de Cupa Mondiala nu ne mai arde. Abia daca am vazut cateva meciuri", au povestit jucatorii Stelei.

Stelistii au programate doua meciuri in cantonamentul din Austria, cu APOEL Nicosia pe 27 iunie si cu Viktoria Plzen trei zile mai tarziu.

Onlinesport


Stelistii sunt rupti de oboseala