FCSB

Negocieri esuate pentru Popov

Conducerea Stelei a bifat al doilea transfer ratat din aceasta vara. Dupa ce Timisoara l-a suflat pe Iulian Tames, Steaua nu i-a putut convinge pe oficialii lui Litex Lovech sa accepte oferta facuta zilele trecute, bulgarii dorind o suma mult mai mare. Steaua ramane astfel cu opt jucatori transferati in aceasta vara. Lista completa de transferuri pentru toate echipele din Liga 1 o gasiti aici.
Propus la Steaua de Florentin Petre, care l-a descris drept "cel mai bun jucator din campionatul Bulgariei, Ivelin Popov nu va ajunge in Ghencea, desi interesul ros-albastrilor a fost real.

Steaua a inaintat o oferta de 1 milion de euro pentru atacantul in varsta de 22 de ani, dar oficialii lui Litex Lovech au anuntat ca pretul de la care negocierile pot incepe este de 3 milioane de euro.

In aceste conditii, stelistii au intrerupt negocierile pentru transferul jucatorului pe care il urmaresc mai multe echipe din Olanda, Germania si Anglia.

Victor Piturca mai are doi atacanti pe lista: brazilianul Junior Moraes si Costin Curelea, dar si in negocierile cu cluburile de care acestia apartin sunt probleme de ordin financiar.

Pana la sfarsitul acestei saptamani, Victor Piturca spera sa finalizeze transferul unui atacant. Cel mai aproape este brazilianul Moraes, insa Piti s-a plans colaboratilor sai ca Jean Padureanu joaca la mai multe capete si ca nu crede in acest transfer pana nu vede actele semnate.

Onlinesport


Negocieri esuate pentru Popov