FCSB

Becali: "Piturca e stapanul"

Finantatorul Stelei sustine ca nu se mai implica deloc la echipa in aceasta perioada. Dupa ce l-a lasat pe Victor Piturca sa decida asupra transferurilor, Becali ii cere fostului selectioner sa rezolve si problema stadionului cu MApN.
"Conform conventiei, Piturca e stapânul. El se ocupa si de stadion. El si Ienei vor vorbi cu Ministrul Apararii. Sunt cunoscuti. Daca negociam eu, va dadeati seama ce se întâmpla", a spus Becali la sportro.

Referitor la campania de achizitii pe care ros-albastrii au facut-o in aceasta vara, Gigi Becali a mentionat ca nu ii cunoaste pe jucatorii adusi.

"Sunt foarte multumit de transferuri, dar Piturca stie si el face tot. Absout tot! Nu cunosc prea bine jucatorii, pentru ca eu nu ma prea uit la alte echipe. Doar la Steaua, la nationala si uneori la Real Madrid. Oricum, i-a luat Piturca si sunt sigur ca sunt buni. Piturca tine la blazon, nu i-a luat doar ca sa se plimbe.

Pâna acum erau adusi doar asa, se pata blazonul clubului. Campania de transferuri nu s-a terminat. Vor mai veni cel putin doi jucatori. Zapata nu pleaca, e doar în afara lotului. Asa vrea Piturca sa faca si face ce vrea. Ovidiu Petre era un jucator important, dar nu prea a jucat", a mai spus Becali.

De asemenea, Becali a afirmat ca Mihai Radut si Florin Gardos sunt jucatori alaturi de care Steaua spera sa faca spectacol in Liga Campionilor.

"Piti vrea sa atace marea performanta peste trei, patru ani. D-aia cumpara jucatori tineri, de 19, 20 de ani. Nu vrea ca peste trei ani sa jucam în Liga si sa luam patru. 'Eu sunt Piturca, nu-mi place sa iau patru!', asa mi-a spus", a incheiat Becali.

Onlinesport


Becali: "Piturca e stapanul"