FCSB

Piturca negociaza in secret cu Kilmarnock

Desi se afla in cantonament cu Steaua in Austria, Victor Piturca negociaza in secret cu gruparea scotiana FC Kilmarnock, care i-a facut o propunere de 900 de mii de lire sterline pe sezon, de trei ori mai mult decat ar castiga in Ghencea.
Piturca a demarat negocierile cu Kilmarnock in urma cu saptamani. Dupa mai multe zile de tatonare, Piti le-a transmis scotienilor ca refuza oferta, insa acestia au revenit cu o propunere mult mai avantajoasa.

Pe langa salariul de 900 de mii de lire sterline pe sezon, scotienii i-au promis lui Piturca un buget de 4 milioane de lire sterline pentru achizitii. Piti nu a dat inca un raspuns si asteapta sa vada cum va decurge comportamentul lui Gigi Becali in urmatoarea perioada.

Fostul selectioner i-a cerut lui Becali inca trei jucatori. Doi fundasi laterali si un atacant, iar daca patronul nu va realiza transferurile in urmatoarele zile sunt sanse ca Piti sa refuze sa semneze contractul.

Piturca se afla pe lista scurta cu antrenori doriti de Kilmarnock, alaturi de Gus MacPherson si Csaba Laszlo, insa este vazut favorit.

Kilmarnock s-a salvat cu greu de la retrogradare sezonul trecut, in urma play-off-ului, insa are ambitii mari de revenire in elita.

Onlinesport


Piturca negociaza in secret cu Kilmarnock