FCSB

Ivelin Popov: "Ma vrea Steaua"

Steaua se aboneaza la transferuri din Bulgaria. Dupa ce l-a adus pe Iordan Todorov, iar Angelov este cu un pas in Ghencea, Steaua negociaza si pentru super-atacantul lui Litex Lovech, Ivelin Popov, care a recunoscut discutiile dintre cele doua cluburi.
"Deocamdata nu stiu mare lucru despre un posibil transfer al meu. Daca se va intampla ceva, bine, daca nu, ma voi pregati la fel ca intotdeauna. Am auzit ca ma vrea Steaua, insa discutiile nu s-au concretizat deocamdata. Timpul va decide", a spus Ivelin Popov.

In varsta de 22 de ani, Ivelin Popov evolueaza ca atacant si este considerat cel mai bun produs al fotbalului bulgar din ultimii ani.

Stelistii ar oferi in schimbul sau aproximativ 2 milioane de euro, dar oficialii lui Litex Lovech asteapta o oferta cel putin dubla.

Ivelin Popov a marcat 37 de goluri in 91 de meciuri pentru Litex Lovech, iar la echipa mare a Bulgariei are 5 goluri in 15 meciuri.

El este urmarit de mai multe cluburi importante din Europa, printre care PSV Eindhoven, Sunderland si Blackburn.

In alta ordine de idei, mijlocasul lui CSKA Sofia, Elliot Grandin, despre care au existat informatii ca ar fi dorit de Steaua, nu a aparut inca si nu a facut deplasarea in cantonamentul de la Samokov.

Nici Florentin Petre nu s-a urcat in autocar, insa au facut-o Paul Vidanov si Zdravko Chavdraov, jucatori doriti de Dinamo.

Onlinesport


Ivelin Popov: "Ma vrea Steaua"