FCSB

Sase stelisti pusi pe liber de Piturca. Steaua e in Austria

Victor Piturca a hotarat sa renunte la sase jucatori pe care nu i-a luat in cantonamentul din Austria. In schimb, Piturca a deplasat mai multi jucatori de la echipa a doua, pentru a completa lotul. Vezi aici jucatorii lasati acasa, precum si lotul pe care Piti il ia in Austria. Steaua a ajuns sambata seara in cantonamentul austriac.
Robinson Zapata, Cosmin Vatca, Alexandru Tudose, Ducu Ninu, Mihai Onicas si Eugen Baciu sunt cele mai recente nume de pe lista neagra a lui Satana, care nu i-a luat in cantonamentul din Austria.

"Sunt socat! Pe mine nu m-a anuntat nimeni", a reactionat Zapata, care se va intoarce cel mai probabil in tara sa natala.

Vatca, Tudose, Ninu si Onicas vor juca din sezonul urmator in liga a doua, la Pandurii Targu Jiu

Lotul Stelei in Austria este urmatorul:

Portari: Ciprian Tatarusanu, Cezar Lungu, Razvan Stanca

Fundasi: Iordan Todorov, Novac Martinovic, Octavian Abrudan, Florin Gardos, Ifeanyi Emeghara, Alexandru Iacob, Bogdan Mustata, Lucian Filip

Mijlocasi: Banel Nicolita, Alexandru Pacurar, Eric Bicfalvi, Apostol Muzac, Dorel Stoica, Juan Toja, Cristian Tanase, Mihai Radut, Ionut Nastasie, Alexandru Lazar

Atacanti: Romeo Surdu, Bogdan Stancu, Marius Batfoi

Antrenamentele echipei bucurestene se vor desfasura pe un teren aflat la 5 kilometri de hotelul Europaischer Hof, unde sunt cazati jucatorii stelistii. În acest stagiu de pregatire, Steaua va disputa doua meciuri amicale, cu Apoel Nicosia (27 iunie, ora 15.00) si cu Viktoria Plzen (30 iunie, ora 18.00).

Onlinesport


Sase stelisti pusi pe liber de Piturca. Steaua e in Austria