FCSB

Piturca a negociat termenii de pace cu fanii Stelei. "Totul va fi bine"

Victor Piturca a ajuns, joi dupa-amiaza, la stadionul Steaua, pentru a asista la sedinta de pregatire care a inceput la ora 18:30. Piturca a discutat si cu liderii suporterilor, pentru a ajunge la un armistitiu. El le-a expicat fanilor ce va face la Steaua. Piti a anuntat ca are o clauza in contract prin care poate pleca daca Becali se baga peste el sau echipa, prin care va primi si 1 milion de euro despagubiri! Forum si sondaj: Este Piturca potrivit la Steaua?
Viitorul manager al Stelei a sosit in Range Rover-ul sau fara a da declaratii la intrarea in baza de pregatire, unde au mai ajuns Gabi Boldici si Eugen Neagoe, doi dintre colaboratorii sai.

Victor Piturca nu a condus  sedinta de pregatire, deoarece a fost vizitat de 50 de suporteri cu care a discutat despre ce isi propune si despre ce asteapta de la ei.

Piturca le-a cerut fanilor sa nu mai conteste conducerea din Ghencea si sa sustina echipa. De cealalta parte, fanii au ramas pe ideea ca Argaseala sa fie indepartat din Ghencea, iar Becali sa nu ii mai jogneasca.

Piti le-a promis suporterilor ca va tine cont de dorintele lor si ca "totul va fi bine". "Am venit sa iau campionatul. Vedeti ca aduc jucatori buni si vor mai veni si altii. Va promit ca la primul comentariu pe care Gigi îl face, voi pleca".

Se pare ca Piti este acoperit si de acte. El are o clauza in ceea ce a semnat cu Becali prin care va primi un milioan de euro despagubiri, daca patronul il va critica pe el sau pe jucatori. Ceea ce va fi inevitabil.

Dupa discutia cu fanii, Piturca a plecat direct spre Ghencea, unde a asistat la antrenament si a purtat primele dis-cutii cu fotbalistii sai.

Reprezentantii suporterilor de la Peluza Nord si de la Peluza Sud au venit la stadion cu o lista prin care i-au prezentat lui Piturca modul in care vad relatia dintre ei si echipa.

In fruntea suporterilor se afla Gheoghe Mustata, liderul din umbra al Peluzei Nord.

Onlinesport


Piturca a negociat termenii de pace cu fanii Stelei. "Totul va fi bine"