FCSB

Pacurar: "Sunt pregatit de Steaua"

Noua achizitie a Stelei, Alexandru Pacurar, a afirmat ca se simte in stare sa poarte tricoul ros-albastru. Jucatorul adus de la Pandurii Targu Jiu spera ca fanii sa uite ca a jucat si la Dinamo.
"Astazi voi avea primul antrenament cu Steaua. Am avut ieri o întâlnire cu domnul Piturca, am vorbit, ne-am înteles si astazi trebuie sa ma prezint la sedinta de pregatire. Steaua este o sansa pentru mine, eu ma simt pregatit, sper sa nu-i dezamagesc pe cei care m-au vrut aici. Era foarte greu sa ajung la CFR, pentru ca eu am crecut la U Cluj, acolo mi-am facut junioratul si am jucat si la echipa mare. Stiti ce rivalitate e între CFR si "U", nu aveam cum sa ajung în Gruia", a spus Pacurar la sportro.

Timp de doi ani, Pacurar a fost legitimat la Dinamo, insa spera ca acest lucru sa nu reprezinte un dezavantaj pentru el in ochii suporterilor.

"Sper sa nu fie nicio problema ca am jucat la Dinamo, eram si eu tânar si nu putea sa refuz acea oferta. Am ajuns la Steaua si sunt foarte bucuros ca am facut pasul asta si sper sa profit de sansa asta", a explicat el.

Referitor la lupta pentru titlu, Pacurar crede ca in fruntea clasamentului se vor afla aceleasi echipe ca si sezonul trecut.

"Cred ca echipele care s-au luptat la titlu anul trecut, se vor bate si în anul acesta. Ma bucur ca voi juca si în cupele europene, e altceva si orice jucator îsi doreste sa ajunga acolo. Nu am vorbit cu domnul Piturca despre obiectivele echipei, am vorbit doar despre contract si despre mine", a mai spus Pacurar.

Onlinesport


Pacurar: "Sunt pregatit de Steaua"