FCSB

Radoi il pune la zid pe Tanase

Fostul capitan al Stelei, Mirel Radoi, l-a pus la zid pe Cristi Tanase pentru toate scandalurile in care a fost implicat in ultima vreme. Radoi crede ca Tanase ar trebui sa-si schimbe radical comportamentul daca vrea sa isi salveze cariera.
"Pe Tanase anturajul il strica! Am discutat cu el pentru ca ar fi pacat ca un jucator de talentul sau sa se iroseasca atat de devreme. Nu e normal sa-i spunem noi la cine sa renunte, trebuie sa vina de la el, sa-si dea seama! S-a lovit de prea multe ori si ar putea fi inconstient! E in centrul atentiei pentru ca lumea asteapta foarte mult de la el", a spus Radoi la gsptv.

Referitor la venirea lui Victor Piturca la Steaua, Mirel Radoi a afirmat ca aceasta va produce o imensa schimbare in special in campania de achizitii.

"Sunt ferm convins ca nu se vor mai face transferurile din anii precedenti. Nu o sa sara cu banii inainte, nu o sa se mai plateasca 2 milioane de euro. El urmareste jucatorii, stie in ce sistem sa ii foloseasca. Piturca e un antrenor cu experienta si are un ochi aproape perfect. Nu se uita dupa varsta, se uita la ce poate sa faca pe teren", a adaugat Radoi.

Totodata, Radoi considera ca VIctor Piturca il poate redresa pe Tanase. "El va mai face astfel de gesturi pana il va avea antrenor pe Piturca", crede Radoi.

Onlinesport


Radoi il pune la zid pe Tanase