FCSB

Interesul Stelei pentru Gardos, confirmat

Fostul antrenor al echipei Concordia Chiajna, Adrian Bumbescu, a confirmat ca Steaua il monitorizeaza pe fundasul central Florin Gardos, asa cum Onlinesport a anuntat in luna martie.
"Este adevarat ca l-am propus pe Gordos la Steaua, e urmarit de mai multa vreme. E un tanar de perspectiva, a facut treaba buna la Chiajna, am lucrat foarte bine cu el si cred ca va ajunge un fundas foarte bun. As dori sa fie un nou Dorin Goian", a spus Bumbescu la gsptv.

De asemenea, Adrian Bumbescu a mentionat ca in Ghencea ar putea ajunge si el in staff-ul pe care Victor Piturca il va avea.

"Din ce am vorbit eu cu Piturca, este foarte aproape de a prelua Steaua. Steaua are nevoie de el, sper sa am si eu un rol acolo dupa ce va veni el", a adaugat Bumbescu.

Gardos este unul dintre cei mai promitatori fundasi centrali din Romania, devenind titular in nationala lui Emil Sandoi, dupa ce a marcat un gol in poarta Poloniei.

In urma cu un an si jumatate, dupa ce a impresionat la Somesul Satu Mare, Gardos a dat probe la Farul Constanta, FC Brasov, Sportul Studentesc sau CSM Ploiesti, insa in cele din urma a ajuns la Chiajna.

Onlinesport


Interesul Stelei pentru Gardos, confirmat