FCSB

Vali Alexandru, presedinte la Steaua?

Victor Piturca pregateste schimbari majore in organigrama Stelei. Una dintre ele il vizeaza pe Valeriu Argaseala, care ar urma sa fie inlocuit de secretarul general al Ligii Profesioniste de Fotbal, Valeriu Alexandru.
Intentia lui Victor Piturca de a scapa de Valeriu Argaseala a ajuns si la urechile actualului presedinte, care, conform Ziarului National, a lansat zvonuri conform carora ar fi aproape de FC Vaslui, insa Adrian Porumboiu a negat vehement.

Locul lui Argaseala ar urma sa fie luat de un alt Valeriu: Alexandru. Intre Alexandru si Piturca exista o relatie excelenta, iar actualul secretar genera al LPF i-a fost aproape viitorului antrenor al Stelei si la nationala de tineret si la cea mare in 2000.

Un alt argument pentru venirea lui Vali Alexandru in Ghencea ar fi ameliorarea relatiilor tensionate existente intre Gigi Becali si Dumitru Dragomir. Alexandru este mana dreapta a lui Dragomir, iar anumite voci sustin ca seful Ligii nu face nimic fara sa tina cont si de parerea acestuia.

Onlinesport


Vali Alexandru, presedinte la Steaua?