FCSB

Ogararu nu crede in Piturca

Fostul jucator al Stelei, George Ogararu, a declarat, vineri, ca nu crede ca Victor Piturca va reusi sa aduca lucrurile pe fagasul normal in Ghencea.
"Nu cred ca venirea lui Piturca va reglementa relatia cu fanii. În conditiile în care a jucat Steaua, cu transferurile care au fost facute, locul 4 este o performanta. Nu cred în mutarea echipei la Buzau, e doar o strategie", a spus Ogararu la sportro.

Jucatorul pus pe liber de Ajax Amsterdam in aceasta vara a mentionat ca nu este dispus sa revina in Ghencea, deoarece nu are incredere in conducerea clubului.

"Într-un anumit context, Steaua ar fi prima optiune, dar am ramas cu un gust amar dupa ultima experienta în Ghencea. În momentul de fata, la Steaua nu exista echilibru si siguranta", a explicat Ogararu.

Referitor la viitorul sau, Ogararu a dezvaluit ca nu se grabeste sa accepte oferta nemtilor de la Hertha Berlin.

"Astept mai multe oferte, acum sunt în vacanta în România. Cu Ajax am terminat contractul acum trei zile si sunt liber. A fost o experienta buna la Ajax. Primii doi ani au fost buni, dar în ultimul timp nu prea am mai jucat. Am înteles alegerea antrenorului. Nu am jucat însa niciun meci în acest an pentru Ajax.

Oferta concreta de la Herta exista, nu am semnat înca pentru ca mai astept si alte oferte. Herta are un proiect foarte bun, ma atrage. Nu am avut oferte din Liga 1 acum, a fost o oferta de la FC Vaslui în iarna", a mentionat el.

Onlinesport


Ogararu nu crede in Piturca