FCSB

Piturca a zis 'da' Stelei

Victor Piturca va fi oficial antrenorul Stelei de pe 1 iunie. Fostul selectioner a acceptat propunerea facuta de Gigi Becali dupa ce i s-au prezentat garantii financiare si va fi prezentat saptamana viitoare.
Fostul selectioner a pus la punct si ultimele detalii cu Gigi Becali, referitoare la aspectul financiar. Ros-albastrii vor avea un buget de transferuri intre 3 si 5 milioane de euro, pe care Piturca il va administra asa cum crede.

Piturca isi va lua rolul in serios inca din prima zi si ii va chema la negocieri pe Jivko Jelev si Petre Marin, carora le va propune prelungirea contractelor.

Selectionerul s-a informat in ultimele zile de situatia unor jucatori de la echipa a doua, avandu-i in vederi pe Lazar, Filip, Batfoi si Florentin Matei.

In Ghencea, Piturca va avea un salariu anual de 300.000 de euro si o prima de 500.000 de euro in cazul in care va castiga titlul.

Numirea lui Victor Piturca la Steaua a fost confirmata si de Mihai Stoichita, chemat de urgenta la palat pentru ca intelegerea cu el sa fie reziliata. "Am primit niste informatii din lumea fotbalului cum ca Piturca s-a inteles cu Steaua", a afirmat Stoichita.

Onlinesport


Piturca a zis 'da' Stelei